fbpx

To - tre danske teams inviteres til Grundig Womens Regatta i Oslo

Nu har du chancen for at komme til at sejle det allerførste J/70 kvinde stævne i Norge. Pak dit sejlertøj og rejs til Oslo, så sørger Kongelige Norsk Seilforening (KNS) for et spændende stævne med et stort publikum.

KNS generalsekretær, danske Anders Kristensen siger:

”Vi drømmer om 2-3 danske besætninger til vores kvindekapsejlads i Oslo den 4.-5. juni. Besætningerne skal selv sørge for rejse og overnatning, så sørger vi for resten. Der er en masse socialt samt forplejning inkluderet i startgebyret.
Vi sejler heatformat som i ligaen, og sejladserne foregår midt i Oslo med et kæmpe publikum. Det fedeste er også, at hele stævnet også er arrangeret af kvinder - og så sørger jeg for en gratis turguide til de danske besætninger i Oslo.”


Grundig Sailing Cup har siden 2016 sammen med KNS haft som mål at fremme og forstærke J/70 sejlads for alle køn. Engagementet med rekruttering af kvinder til sejlsport har takket være initiativer som #hunseiler gjort det muligt at få endnu flere kvinder og piger ud og sejle i Norge.

På grund af Corona situationen bliver det først her i 2022 muligt at gennemføre Grundig Womens Regatta i Oslo, hvor der inviteres 21 besætninger, 14 norske og 7 internationale besætninger, heraf altså forhåbentlig 2-3 danske.

Du kan tilmelde dig på Manage2sail, hvor du også finder Notice of Race m.v.

Besætningerne er velkomne til at kontakte Anders Kristensen direkte