fbpx

AFI 2Star gjorde det igen - næsten...

Inkluder i Newsletter: Ja

Det lykkedes endnu en gang for den populære sejlads AFI 2Star at få udsolgt på dagen hvor tilmeldingen var muligt, meen - det tog lidt længere tid end hvad arrangørerne har oplevet tidligere, og det findes der muligvis en god forklaring på.


Stormen lagde sig

Efter ca. seks timer, hvor tilmeldingen havde været åben, lagde stormen sig - og man var næsten i mål. Forventningen og loftet, der er sat til 120 deltagene både - man var nået op på 118 tilmeldte.

I løbet af dagen røg de sidste få numre, så sejladsen endnu en kan kan tænde den røde lygt og melde 'alt udsolgt' - dog med mulighed for at skrive sig på en venteliste, da der ofte indløber afbud, så nåede du det ikke - hold dig ikke tilbage. 

Interessant for arrangørerne
Det var naturligvis interessant for arrangørerne at opleve dette forløb, og til pressen udtaler stævneleder Kenneth Meier Andersen "på den ene side forventede vi stor tilslutning, og på den ande side ved vi også godt, at de seneste to år ikke har været normale. Dels har Corona lagt en dæmper på setuppet og afviklingen, og dels har vi de oplevet meget vind og dermed frafald i ugen op til afviklingen. Det er måske faktorer, der har ændret spillereglerne." 

Theis Skalmstang, som også er en del af stævneledelsen stemmer i "Vi kan heller ikke se bort fra, at deltagergebyret er steget fra kr. 1300,- til kr. 1700,- og selvom det er velbegrundet i stigende omkostninger, er dette jo ikke det eneste sted, som deltagerne kan se deres omkostninger stiger. Og skal der vælges noget fra, er det lettere at fravælge en kapsejlads end mad og brændstof til bilen - når de overvejelser er gjort, så er vi super glade for den store opbakning fra de mange deltagere, på trods af de seneste par års 'forstyrrelser'.

AFI 2Star løber af stablen fra den 11. - 12. juni - læs mere om sejladsen her 

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *