fbpx

RORC-Transatlantic: L4 Trifork i mål som to'er - opdateret med video

Related Articles: Jens Dolmer skipper på Trifork - en mega potent VOR70 med foils, RORC-Transatlantic: Favorit krydser mållinjen som første kølbåd , RORC-Transatlantic: Gyserafslutning venter - Plack Pearl afmastet!, RORC-Transatlantic: Maserati snyder alt og alle - L4 Trifork smider føringen..., Triforks genistreg sikrer dem solid føring - se video...   

Natten til tirsdag, kl. 02.37 dansk tid, der krydsede den danske VO70'er L4 Trifork linjen i kapsejladsen RORC Transatlantic, fra Lanzarote til Grenada.

Vinden løjede, og med lidt over 171 sømil hjem, rapporterede team til kapsejladsledelsen om mindre vind 'vi kom ud af højtryksområdet i noget mindre vind, hvilket har kostet den del i den samlede stilling - der er ikke så meget vi kan gøre ved det, vi må sejle i de forhold der bydes, men det er absolut behagelig sejlads i en herlig temperatur, men vi kunne godt ønske os lidt vand på dækket igen.' (mere luft, red.) 

L4 Trifork og besætning oplevede præcis hvad navigatøren om bord på Comanche berettede om da de gik i mål. Trykket mod nord, så klart bedre ud, men det ville blive svært at komme ned der oppe fra.

Da nummer tre i IRC Super Zero løbet også er en VO70'er og nummer fire en VO65'er - begge med en del sømil hjem endnu, så lader det til at L4 Trifork beholder sin andenplads i løbet.

Overalt - som jo først afgøres når alle både er i mål, der indtager L4 Trifork pt. fjerdepladsen.