ILCA VM: Ikke plads til flere tunge placeringer - se video fra Oman

Related Articles: ILCA VM: AP oppe hele første dag, ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? , ILCA VM: Ups-and-downs for danskerne - vigtigst af alt, intet er tabt...

To femtepladser blev resultatet af lørdagens sejladser for Anne-Marie Rindom - oprejsning ovenpå den sort-flags-disk (BFD, red) som OL guldvinderen fra Tokyo måtte indkassere fredag.

Det bringer Rindom op på en samlet femteplads. Samtlige fire deltagere foran Rindom, har heldigvis også haft ganske tunge placeringer, og der er således ‘kun’ 10 point op til øverst trin på skamlen, efter seks gennemførte sejladser - på et tidspunkt i stævnet hvor der burde have været gennemført otte.

Anna Much er at finde på en samlet 14. plads med to flotte sjettepladser som bedste i hendes serie, og med - i VM sammenhæng, debutanten Michala Norsell på en ganske pæn 17. plads. Michala Norsell lagde fantastisk ud ved VM med en tredje, og med en niende i serien, lover det ganske interessant, hvis det lykkes at løfte bundniveauet fra de helt tunge placeringer. 

Som det fremgår af nedenstående video fra dag tre ved VM i Oman, ja så er der ikke meget vind. Førstedag blev sejladserne helt aflyst, og kun en enkelt dag er det blev til de planlagte to sejladser. Du må desværre undvære glimt af de danske sejlere, og musikken - ja den passer nok bedre til 10-12 m/s, og så får du også lige et glimt af sejlernes ganske anderledes 'midt-week-party'.

VM føres af Agata Barwinska (POL) som er noteret for netto 31 point efter de seks gennemførte sejlaser. 

Link til resultatlisten her 


GalleriKort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen