VM 49er: Forrygende dag bringer Rask/Precht ind i medaljekampen

Opdateret kl. 13:30
Med en 7. plads i søndagens Medal Race, lykkedes det at holde fast i den tredjeplads som det nye dansk team havde kæmpet sig ind på i de indledende sejladser. Imponerende, efter kun at have sejlet sammen i båden i ganske få måneder. 

Link til den endelige og samlede resultatliste her

OPDATERET efter sidste sejlads: 
Kort resumé af sidste sejlads:
Rask/Precht kommer fint afsted som tredje båd fra læ mærke - det ser foruftigt ud, men en højredrejning sender de både på venstre fløj godt ned i sækken, og på et tidspunkt er de noteret som 20-21. De slår med ind over, men stadig tro på venstrefløjen, og den drejer også tilbage, og sender den danske båd rundt om først top som 7’er. En svær sejlads i forholdsvis løj luft - og den sidste løber ned, skulle vise sig at blive kostbar. Nærmest på selve linjen smider den danske duo fem både, og må tage til takke med en 12. plads.

Rask/Precht går ind i Metal Race som nummer tre, dog uden mulighed for at nå guld og sølv (sølv yderst teoretisk, red.) - men der er bestemt en VM-bronze at kæmpe om, stay tuned - en lille korrektion. Da den Hollandske båd blev diskvalificeret fra sidste sejlads, sluttede Rask/Precht af med en 11. og har kun 8 point op til sølvet.

Med deres tredje prik i serien, samt to niende pladser - sejlede Frederik Rask og Jakob Precht sig på fornem vis, ind i medaljekampen ved VM i 49er i Oman.

Der mangler at blive sejlet én enkelt sejlads i gold-fleeten, inden søndagens Medal Race startes umiddelbart efter Nacra17 & 49erFX sidste gold-fleet sejladser.

Fortsætter den danske duo de flotte takter, som vi har set de seneste par dage - så lugter det af en VM medalje, hvilket vil være helt fantastisk for det nye team.

Den sidste sejlads sendes herunder: - Medal Race på videoen under...

Live fra Medal Race

2021 49er, 49erFX and Nacra 17 World Championships - Medal Races from 49er and Nacra 17 Sailing on Vimeo.


Galleri







Nye både

Hvis der er noget vi glæder os til...

Kort nyt

Efter toårig bevilling til Skoleskibet Georg Stage er...

Kort nyt

Rolex World Sailor of the year kåret 

Kapsejlads

Stor - men helt naturlig udskiftning på Sejlerlandsholdet

Kapsejlads

ILCA VM: AP oppe hele første dag

★ Test af sejlbåde

★ Test af Scandi 42: Moderne old fashion dækssalon cruiser

America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...





Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen