fbpx

GC32: Kan Taylor Canfield blande sig i topstriden?

Related Articles: GC32: Årets mestre skal findes - kan Alinghi holde stand?, GC32: Team Rockwool Racing udnævnes som 'dark horse'
Inkluder i Newsletter: Ja

Når Nicolai Sehestged & Co. hiver hjem i skøderne ved årets GC32 finale den kommende weekend, så sker det i et stærkere felt end først antaget. Med lidt lykke og lidt held, så kan det danske Team Rockwool Racing nå nederste trin på podiet, hvor der kun er tre point op.

Men, onsdag – få timer før startskuddet lød, der meldte Taylor Canfield & Team deres pludselige ankomst. Canfield har simpelthen lånt feltest jumbo-båd Argo, hvis team ikke havde mulighed for at sejle i Spanien. Argo-teamet deltog ikke i de to første stævner og sluttede næstsidst i stævne tre, hvilket placere teamet sidst.

Kan Canfield?
Men en ting er selve båden – den fejler helt sikkert ikke noget, men kan Canfield & Co. nu pludselig blande sig i stævne-top-striden?

Taylor Canfield, flere gange verdensmester – både i M32 og Match Race, kommer til Spanien med en frisk sejr i Congressional Cup i bagagen, et stævne han har vundet hele fem gange, og vil med stor sandsynlighed kæmpe med om sejren i Spanien, og dermed drille de etablerede teams om podiepladserne i den samlede stilling.

Sejladserne er planlagt til at starte i dag, og bliver afsluttet kommende weekend.

 









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *