fbpx

Anne-Marie Rindom vinder World Cuppen i Japan efter en gyser af et Medal Race

Inkluder i Newsletter: Ja

What a race ...

Efter en forrygende start på World Cuppen i Japan, fulgt op af et par dage med jævne placeringer sluttede Anne-Marie Rindom de indledende sejladser af på en samlet tredjeplads. Men et super tæt og mega spændende Medal Race rykkede rundt på podieplaceringerne, og Rindom sluttede øverst - SÅDAN.

En gyser af et Medal Race

Sikke en gyser af et Medal Race. Efter første start måtte de 10 Laser Radial joller gennem en generel tilbagekaldelse, og næste startprocedure blev under sort flag. Her var den førende Vasileia Karachaliou for langt fremme med snuden og blev diskvalificeret før det hele startede. Vasileia vidste dog intet og gennemførte sejladsen som etter, men til ingen verdens nytte. 

Nede i feltet udspillede sig et drama af et gyser-opgør mellem den belgiske Emma Plaasschaert og Anne-Marie Rindom.

Vinden løjede gevaldigt gennem sejladsen, for at slutte af på mellem 4-5 knob, og det var i den meget løje vind, som Anne-Marie netop har trænet og haft fokus på, at Rindom sikrede sig World Cup guldet. 

På første opkryds kommer Rindom fint rundt som nummer to ved topmærket, men på løberen ned bliver Rindom tildelt en straf, en noget hård dom ifølge Rindom selv, hun sad musse-stille, men måtte snurre en tur på 360 grader.

På andet opkryds løjer vinden. Rindom er nede i feltet sammen med belgieren Emma Plaasschaert, og de runder i en lille klump på fem både som Anne-Marie kommer klart bedst ud af. Rindom når simpelthen at vende i læen af to både og kommer med rundt mærket som den første af de fem, stærkt.

På anden og sidste løber ned er det så Emma's tur til at få en straf! Det udnytter Rindom til at bringe sig i en fordelagtig position. Rindom skulle have en båd mellem sig selv og belgieren for at vinde guldet, og på den sidste lille 'løber' hen mod mållinjen lykkedes det Rindom at sejle forbi franskmanden, og med ganske få meter, hvis det overhovedet kunne måles i meter, ja der krydsede Rindom mållinjen som nummer tre (taget i mål som to'er pga. Vasileias disk, red.) - og med den ene båd mellem hende og Emma. Guld til Anne-Marie Rindom, SÅDAN.

Gense dette drama af et Laser Radial Medal Race. Så får du taktisk sejlads på meget højt plan, eftergfølgende af et interview med en naturligvis super glad Rindom. 




Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *