fbpx

AFI 2Star: Danmarks mest populære sejlads

Inkluder i Newsletter: Ja

Med et flot stort deltager antal, og en sejlads som bliver udsolgt på cirka en uge, så må AFI2 Star fra Aarhus være landets mest populære kapsejlads. Vi skal mange år tilbage for at finde kapsejladser, der kan melde om udsolgt på kort tid, og med over 100 deltagende både, så blandet AFI2 Star sig også i top fem over de største sejladser herhjemme. 

afi 1402765286

115 både stiller til start ved dette års AFI Marine 2Star. Foto: Niels Kjeldsen.

Der er kun et døgn til sejladsen skydes i gang - og det bliver for 11. sæson, og der er sat to nye rekorder inden det hele starter: 

• 115 deltagende kølbåde.
• Udsolgt på cirka 1 uge.

Kenneth Meier-Andersen fra Aarhus sejlklub udtaler i en mail til Bådmagasinet: "Den største glæde, vi har, er den opbakning, vi har fra sejlerne, der år efter år kommer til Aarhus skaber den hyggelige stemning ved Aarhus Sejlklub fredag aften og - ikke mindst - festmiddagen i Ballen på Samsø. 

Ballen havn har en stor del af æren for AFI 2Star Races succes. Vi bliver altid godt modtaget, lige fra Havnefogeden, over Dagli' Brugsen og Restaurant Dokken, til alle de andre vi møder der, som er med til at skabe en dejlig og festlig stemning efter dagens sejllads.

Den store opbakning vi får fra vores sponsorer gør, at sejlerne, udover to dages sejlads og en masse hygge også føler, at de får noget værdi ud af det - en stor tak til vores støtter", slutter Kenneth Meier-Andersen

De 115 både er inddelt i 17 løb, hvor de 13 Spækhuggere udgør den største klasse og Alpin Express den næst største, det er dog X-Yachts som har den største repræsentation med 18 både.

Det lader til at blive en fantastisk weekend, hvor man skal huske solcremen :-)

Se billeder fra sidste års sejlads her.
Udvalgte artikler *