fbpx

Contender: DM i VM-farvand

Søren Dulong Andreasen vinder endnu et mesterskab i contenderklassen.

”Business as usual” fristes man til at sige. Søren Dulong Andreasen vinder i hvert fald endnu et mesterskab til rækken. Ingen kan efterhånden huske hvor mange han har vundet. Det er i hvert fald omkring de 15 gange, at kåringen af den bedste danske contendersejler er endt med Søren øverst på podiet.

Klassemesterskabet blev sejlet i Sønderborg, som næste år skal være vært for klassens VM. Man kan sige at danskerne fik testet VM-vandet, der i denne weekend viste sig fra en god side med dejligt efterårsvejr – lørdag med lidt let vind og søndag med 5-8 m/s fra en retning der gav bølger, der var lidt tricky.

Man kan i hvert fald sige, at contenderklassen ikke blev ked af valget af Sønderborg som VM-by efter denne weekend. Magen til gæstfrihed og god mad skal man lede længe efter. Vi glæder os alle til at tilbringe næste sommer i byen og på vandet uden for lystbådehavnen.

26 contendere havde fundet vejen til det sønderjyske – heraf et par tyskere – men med 18 danskere til start (trods et par afbud), så er klassen i klar fremgang i øjeblikket. Det er faktisk nok lidt af en rekord med 26 både til start til et dansk mesterskab.

Præmie

Link til den fulde resultatliste herUdvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?