fbpx

EM Contender slutter i dag

Det er tæt i toppen, ja så tæt det faktisk kan blive, hvor kun ét enkelt point skiller guld og sølv, så intet er afgjort inden dagens sejladser på vandet ud for Kühlungsborn – en smule vest for Rostock.

Det er den tyske sejler Max Billerbeck der mere end puster Søren Dulong Andreasen i nakken, og et sølle point i et felt på hele 95 joller kan nemt soldes væk.

Dulong har dog en lille matchbold i ærmet da Billerbeck har en væsentlig dårligere fra trækker end Dulong's. Søren ligger med 3-4-(18)-2-1-1 i en klar opadgående formkurve, hvilket ser modsat ud for Billerbeck! 1-1-4-4-2-(29) ... lad os håbe det mentale lige er med til at placerer guldet hos Søren Dulong Andreasen.

Contender

Kühlungsborn ligger en smule vest for Rostock, og har rigtig fine baneforhold. Åbent vand og fri vind, og ingen færger og anden skibsfart der hele tiden skal ud og ind. 

 

Inden for top-fem finder vi endnu en dansker, Jesper Nielsen, som med 26 point ligger á point med tre'eren, så der er virkelig noget på spil når sejlerne går på vandet senere i dag for at få det hele afgjort. Med lidt lykke og lidt held har vi to danske medaljer i Contender inden weekenden.

Få mere info om hele stævnet på deres site herUdvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?