fbpx

Der venter en gyser i Sydney

Artikelindeks

 

Dert er ni top-tunet Extreme 40 hold, som vil være klar til at kæmpe den sidste dyst i Extreme Sailing Serien, hvor overalt vinderen for 2015 også skal kåres.

Her ligger The Wave Muscat med skipper Leigh McMillan ganske lunt i svinget.

Selv om finalestævnet tæller dobbelt, så har de 11 point ned til Køstner og Gram Hansen på andenpladsen, som herefter er ganske tæt forfulgt. Så der bliver bestemt noget at slås for, for det danske Team.

Med fem Act sejre, ud af otte mulige gennem sæsonen, samt to tidligere overalt sejre, ser The Wave dog skræmmende stærk ud, og der skal nok mere end mirakler til, hvis Team SAP skal tage titlen.

Det danske Team SAP fik Michael Hestbæk med som coach i år, og det har, uden sammenligning, været det danske teams ubetinget bedste sæson, så det match har været optimalt.

Med en act sejr i Qingdao går de ind i finalestævnet som nummer to, og dermed tætteste konkurrent til The Wave, men som tidligere nævnt, ganske tæt forfulgt, af Red Bull.

Om situationen udtaler Rasmus Køstner, 'det er sidst på sæsonen, vi har arbejdet hårdt, og nu gælder det bare om at gå ud og slå The Wave, vi er i en ønske position, og alt hvad vi behøver er at slå McMillan'

Gyser

Det bliver en gyser. Team SAP er forfulgt af Red Bull, som med sikkerhed vil gøre alt for at tage deres andenplads, og med kun to point ned til Red Bull, så er intet afgjort,men vi skal også lige huske, at miraklernes tid er ikke forbi.

Se 'start-gridden' i Sydney på næste side
★ Teknik

★ Vi har testet Orca - igen

Sejlsportsliga

Den populære J/70er udlånt til Rudkøbing Sejlklub

Kapsejlads

29er EM: Regerende mestre rejser ikke store forventninger

Kort nyt

Politi skuffet: Alt for mange sejlere tager for let på...

Sejlsportsliga

Guldet vindes i Aalborg – men af hvem?

★ Artikel

★ Hvorfor ser min båd sådan ud?

Kapsejlads

GRDR: Vinder trods flere uheld med vand i båden - se...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?