fbpx

Jonas Warrer får debut i Extreme Sailing Series

Team Extreme Qingdao er "byens" hold til sejladserne og ud over Jonas Warrer består besætningen af to kinesere og en englænder.

For Jonas er debuten i Extreme Sailing Series en drøm der går i opfyldelse og resultatet af et målrettet samarbejde med Ole Egeblad.

Jonas Warrer; "Extreme Sailing Series er en fantastisk mulighed for mig. Jeg kan forberede mig på tiden efter OL 2016 og så vil det give mig en suveræn træning i sejlads under særdeles vanskelige forhold og i en båd der stiller uhyre store krav – ligesom 49eren jeg til dagligt sejler i".

Extreme Sailing Series sejles i den avancerede Extreme 40 katamaran og sejladserne sejles helt tæt på land så de mange tusinde tilskuere kan følge med i sejladserne.

Ole Egeblad; "Denne form for kapsejlads helt tæt på land og tilskuerne er noget af det ypperste sejlsporten kan byde på. Med korte og intense sejladser på baner alle kan forstå og overskue samt et fantastisk professionelt setup på vand og land er sejlsporten blevet interessant for medierne, fans og sponsorerne".

For Jonas bliver det helt specielt, at vende tilbage til Qingdao. Alle Bådmagasinets læsere her på sitet husker med sikkerhed den spektakulære OL Guld som Jonas og Martin (Kirketerp, red.) for 7 år siden, tilbage i 2008.

Jonas Warrer; "Jeg glæder mig som et lille barn til gensynet, selv om jeg går meget ydmygt til opgaven. Det er min debut i denne bådtype og jeg har kun trænet med teamet i nogle dage. Jeg er med for, at lære og det bliver fantastisk sammen med en kinesisk besætning præcis der hvor jeg vandt OL guldet sammen med Martin Kirketerp i 2008"

Jonas Warrer og gasten i 49'er Anders Thomsen, satser på OL i Brasilien 2016 og fører pt. verdensranglisten i den olympiske 49er. Til OL 2016 vil Jonas og Anders være blandt medaljefavoritterne.

Samarbejdet med Ole Egeblad og Extreme Sailing Denmark

Jonas Warrer og Ole Egeblad har i nogen tid arbejdet sammen om etableringen af et team der skal deltage i Extreme Sailing Series og Jonas´s debut er et vigtigt skridt i den retning.

Ole Egeblad; "Stævnet i Qingdao giver os en unik mulighed for dialog og møder med flere potentielle kinesiske sponsorer og så er det en stor ære, at Jonas skal være skipper på den båd der netop repræsentere Qingdao – byen hvor Jonas og Martin vandt deres OL Guld".

Desuden arbejdes der ihærdigt på, at få Extreme Sailing Series til Danmark i 2016.
★ Teknik

★ Vi har testet Orca - igen

Sejlsportsliga

Den populære J/70er udlånt til Rudkøbing Sejlklub

Kapsejlads

29er EM: Regerende mestre rejser ikke store forventninger

Kort nyt

Politi skuffet: Alt for mange sejlere tager for let på...

Sejlsportsliga

Guldet vindes i Aalborg – men af hvem?

★ Artikel

★ Hvorfor ser min båd sådan ud?

Kapsejlads

GRDR: Vinder trods flere uheld med vand i båden - se...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?