fbpx

SAP holdet mistede førsteplads i sidste sejlads

SAP Extreme Sailing Team sejlede igen et meget flot stævne i Muscat, Oman. Det meste af stævnet lå de skiftede føringen mellem The Wave og SAP holdet, men i løbet af lørdagen sejlede de lidt bedre end sin konkurrent, og førte med snæverst mulige margin inden sidste sejlads.

Endnu en gang skulle afgørelsen falde i den allersidste sejlads.

Danskerne forsøgte at bruge sine match race evner og lukke af for The Wave i starten, men desværre fik de vristet sig fri af den danske båd, og dykkede ned og lykkedes faktisk at få feltets bedste start. Danskerne kom også rimelig pænt afsted, og lå blandt de forreste både, som jagtede The Wave der hele tiden øgede afstanden til feltet.

SAP holdet kæmpede til sidst med den tyrkiske båd om andenpladsen, men endte på tredjepladsen, og måtte dermed ”nøjes” med den samlede andenplads i Extreme Sailing Series Act 2.

Selvom holdet givetvis ærgrer sig, så bør de glæde sig over endenu en flot andenplads, dels i Singapore og nu her i Muscat, Oman.

Nr. tre i stævnet bliver Red Bull Sailing Team, som fik en rorskade og ikke kunne sejle de sidste 6 sejladser. Da skylden for kollisionen var en anden båds, så fik de godtgørelsespoint i sejladserne, hvilket var nok til at holdet kunne fastholde sin tredjeplads i stævner.

The Wave vinder dermed dette stævne, og det betyder, at tre både nu ligger a point efter de første to stævner, Nemlig The Wave, Red Bull Sailing Team samt SAP Extreme Sailing Team.

To andenpladser i de første to stævner er en flot start på årets Extreme Sailing Series, og det tegner til at netop de tre både kommer til at kæmpe hårdt om topplaceringerne i år. De har allerede et komfortabelt point forspring til nr. fire.

Næste Act skal sejles i Qingdao i Kina ud for den olympiske havn.

Se de samlede resultater her:

http://www.extremesailingseries.com/results
★ Teknik

★ Vi har testet Orca - igen

Sejlsportsliga

Den populære J/70er udlånt til Rudkøbing Sejlklub

Kapsejlads

29er EM: Regerende mestre rejser ikke store forventninger

Kort nyt

Politi skuffet: Alt for mange sejlere tager for let på...

Sejlsportsliga

Guldet vindes i Aalborg – men af hvem?

★ Artikel

★ Hvorfor ser min båd sådan ud?

Kapsejlads

GRDR: Vinder trods flere uheld med vand i båden - se...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?