fbpx

Presset nu på SAP holdet

The Wave, Muscat gav publikum noget at klappe af i fredagens sejladser i Muscat, Oman da var i top 3 i 7 af dagens otte sejladser, og vandt de tre af dem.

Til gengæld var det ikke dagen for SAP Extreme Sailing Team. Efter at de i går havde vundet fire af otte sejladser, så lykkedes tingene ikke rigtig i dag, hvor det var første gang i år, at der blev startet på slør.

To andenpladser blev deres eneste top tre placeringer, men de undgik samtidig bundplaceringer, så de ligger nu nr. 2 inden finaledagen i morgen, 7 point efter The Wave, Muscat.

Rasmus Køstner sagde efter sejladserne:

”Vi må indrømme at The Wave sejlede meget flot i dag, og vi kæmpede noget, men overlevede dagen. Vi er fortsat komfortabelt på andenpladsen, selvom vi miste nogen point til Red Bull. I dag var første gang med slør starter, og det havde vi det vanskeligt med, så her er noget vi virkelig må forbedre.”

Red Bull Sailing Team sejlede tillige meget flot med tre førstepladser og yderligere tre top tre placeringer, og de kom dermed op på tredjepladsen, fem point efter danskerne, og to point foran Oman Air holdet.

Med kun 16 point mellem de første fire besætninger og op til 10 sejladser tilbage, så kommer det hele til at blive afgjort i de sidste sejladser.

Samlet resultat efter 22 sejladser:

http://www.extremesailingseries.com/results