fbpx

SAP holdet nr. 2 efter første dag i Oman

SAP Extreme Sailing Team blev for én måned siden nr. 2 i Act 1 i Singapore. Det er deres fjerde sæson i serien, og de er nu blandt de mere erfarne hold blandt de otte deltagende teams.

Act 2 åbningsdagen i Muscat i Oman bød på frisk vind, og der blev gennemført seks sejladser, inden vinden øgede så meget, at bådene blev sendt i land. for dagen.

Med yderligere 20 sejladser på programmet for de næste dage, har hjemmeholdet The Wave taget føringen med en 4 points føring over SAP Extreme Sailing Team.

Det danske hold havde en flot dag og sejlede meget konstant i de lidt vanskelige forhold med store bølger, og de beviste, at de kan slås med om topplaceringerne.

Selv en for tidlig start i dagens anden sejlads, kunne ikke bryde holdets gode rytme, og takke være taktiker Rasmus Køstner, som holdt hovedet koldt, så brød de væk fra feltet og fik et godt skift, som gav fordel og bragte dem fra sidst til fjerdepladsen.

Efter sejladserne summerede Rasmus dagen således:

"Der var en masse bølger, så man skulle tænke meget på manøvrerne. Nøglen til succes var fuld fart hele tiden banen rundt. Der var masser af action derude i dag – rigtig meget vandsprøjt fra båden og alle satsede hårdt, og tingene skete hurtigt. Det var en god dag på vandet."

Den anden båd hjemmehørende både ”Oman Air” ligger nr. 3, kun to point efter danskerne, og Red Bull Sailing Team er nr. fire kun tre point efter.

Sejladserne i Oman foregår på mere åbent farvand, og det er et helt andet ”game” end i Singapore, hvor man sejlede på en meget snæver bane inde mellem skyskraberne.

Samlet resultat efter 6 sejladser:

http://www.extremesailingseries.com/results