fbpx

MP sejl åbner på Marselisborg havn

Inkluder i Newsletter: Ja

Sejlerne i Marselisborg er ikke vant med en sejlmager på havnen. Det ændrer Marselisborg Marine og GP Covers nu med oprettelsen af MP Sejl hos Marselisborg Marine. MP Sejl tilbyder reparationer af kalecher, covers og sejl såvel som nye sejl. Små og store opgaver til reparation kan indsendes eller indleveres i butikken hos Marselisborg Marine, eller afhentes på marinaerne i hele Aarhus Bugten. Vi foretager reparationer på eget værksted i Skødstrup og leverer hurtigt tilbage, hvor det ønskes.

Levering på kun fire uger

MP Sejl er forhandler af sejldug fra engelske Bainbridge, og alle nye sejl syes af erfarne underleverandører, der er udvalgt til opgaven. Vores fokus vil være en høj kvalitet i de bedste materialer - til en konkurrencedygtig pris og hurtig levering på cirka 4 uger, året rundt.

Vigtigt sejlloftet får tilknytning til en marina

De sejlere der har haft deres gang på Egå Lystbådehavn, kender MP Sejl fra dengang, hvor Mogens Petersen havde sin sejlmagervirksomhed her. MP Sejl stod for en god service og kvalitet - et omdømme som Mogens Petersen opbyggede igennem en årrække. Sidenhen er Mogens gået på pension, og Oluf Grønkjær fra GP Covers overtog MP Sejl. GP Covers er kendt for deres slidstærke fibertex-vinterpresenninger til alt fra joller til de helt store både. For at bibeholde fokus på dette har Oluf Grønkjær nu indgået samarbejde med Jørgen Klitholm fra Marselisborg Marine, så MP Sejl atter får tilknytning til en marina og kan servicere sejlerne direkte på Marselisborg Lystbådehavn.