fbpx

Skagen Skipperskole får det nyeste kommunikationsudstyr

Inkluder i Newsletter: Ja

Med denne donation kan skolen undervise sine elever med det nyeste udstyr indenfor branchen, udstyr, der med features som Thrane link og touch skærme, sikrer optimal funktionalitet og brugervenlighed.

Peter Andersen, Manager business development hos Thrane & Thrane, udtaler i denne forbindelse: "SAILOR har altid støttet skolen, så den har kunnet præsentere det sidste nye indenfor kommunikation for sine elever, og samtidig giver samarbejdet med skolen og dens elever nyttige brugererfaringer, der er med til at sikre SAILOR produkternes høje kvalitet og brugervenlighed".

På skolen uddannes fiskeskippere til fiskerierhvervet samt kyst- og sætteskippere og styrmænd til handelsflåden, med denne SAILOR GMDSS A3 station, som er noget af det sidste nye indenfor maritim kommunikation, får eleverne muligheden for at være så tæt på virkeligheden som muligt.

GMDSS A3 stationen (Global Maritime Distress and Safety System) består af forskelligt kommunikationsudstyr, internationalt bestemt til brug for at øge sikkerheden til søs og gøre det lettere at hjælpe nødstedte på havet.

På det danske marked er Polaris Elektronics A/S distributør af SAILOR

og derfor fik salgschef Keld Mørkholt Pedersen æren af at overdrage gaven til de glade modtagere.