fbpx

Ny 'sejlsportsminister' i Sailing Aarhus

Inkluder i Newsletter: Ja

Jens Villumsen er et kendt ansigt blandt sejlerne som dommer og jury ved stævner.

             Jens Villumsen er nemlig blevet ansat i Sailing Aarhus som event manager, med ansvar for en lang række planlægningsopgaver inden for race og event management. <br />


International dommer
Jens er oprindeligt uddannet skolelærer, men har de senest 10 år beskæftiget sig professionelt med sejlsport, heraf de senest 5 år som klubsekretær i Kaløvig Bådelaug. Jens har desuden også en international uddannelse som IJ (International Judge) og er kendt af adskillelige sejlere som en dygtig og kompetent dommer. Senest, i 2011, var Jens medlem af juryen ved H-Båd VM i Tyskland og Melges 24 EM i Aarhus samt formand for juryen ved 2,4mR VM i Norge.

Jens sidder desuden i Dansk Sejlunions kapsejladsledergruppe og underviser på en lang række kapsejladsrelaterede uddannelser.

Med på planlægningen
Hos Sailing Aarhus vil Jens blandt andet skulle planlægge en lang række af de race management relaterede opgaver forbundet med de stævner, som Sailing Aarhus skal være værter for de kommende år, blandt andet 2012 Soling EM, 2012 EUROSAF Youth European Championship, 2013 29er/29erXX World Championship og 49er European Championship.

http://www.sailing-aarhus.dk








★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *