fbpx

God interesse for Pryde’s One Design surfbræt

Inkluder i Newsletter: Ja


             Sebastian Kornum, multitalentfuld surfer, var på messen i to dage for at hjælpe sin far, der er NeilPryde importør i Skandinavien:<br />


”RS:One appellerer tilsyneladende meget til jollesejlerne, og det forstår jeg faktisk godt. For 20.000 kr får man, et både hurtigt og udfordrende sæt, som kan sejle i alle forhold og tilmed bruges af både begyndere og øvede surfere."

Såvel bræt som rig er lavet i en kvalitet, der gør det oplagt at satse på, hvis man vil sejle one design regattaer, men også hvis man bare vil cruise eller sejle klubrace.

Det bliver godt at få gang i klassen herhjemme, for der er brug for den, og jeg glæder mig til at hjælpe med introduktionen i landets klubber, udtaler Sebastian til Bådmagasinet.

Om to uger rejser Sebastian til Hawaii for at deltage i fotooptagelser af NeilPryde’s 2012 udstyr.

Det er primært bølgeudstyr, der skal fotograferes, men den tidligere junior verdensmester skal sammen med den kvindelige OL-vinder, Faustine Merret, også skyde billeder på RS:One brættet, og han glæder sig meget: ”Det bliver sjovt at sejle på RS:One på Hawaii. Det er jo ikke bølgerne, som brættet er beregnet til, men vi skal nok få det rigtig sjovt med det alligevel.”

Interesserede klubber kan booke demo-besøg med NeilPryde og RS:One ved at kontakte NeilPryde Scandinavia A/S på tlf. 97224943




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *