fbpx

Euro Sails indgår samarbejde med Doyle

Inkluder i Newsletter: Ja

Johnny Jørgensen og Jacob Olsen vil fremover servicere kunderne som del af Doyle Sailmakers verdensomspændende net af sejllofter. Foto: Per Heegaard.

             Euro Sails blev oprindelig stiftet i 1975 og ejes i dag af sejlmagerne Johnny Jørgensen og Jacob Olsen. De forgange 35 år har sejlloftet stået for at lave såvel tur- som kapsejladssejl til hovedsageligt danske sejlere.<br />


”Med indgåelsen af samarbejdsaftalen med Doyle Sailmakers mener vi, at vi væsentligt styrker muligheden for at udnytte de nye teknologier og de nyeste designs, idet vi får fri adgang til Doyles højt udviklede teknologi og designs, bl.a. Doyles egen produktion af membransejl markedsført under navnet Stratis,” fortæller sejlmagerne fra Doyle Sails Danmark.

Tiden inde
Selv om sejlloftet løbende har moderniseret såvel design som produktion, og således i dag skærer alle sejl på en computerstyret skæremaskine, har vi fundet, at tiden var inde til at blive en del af en verdensomspændende sejlvirksomhed.


Secret Mens Business 3.5 vandt Sydney Hobart sejladsen med Doyles Stratis-sejl. Foto: Rolex/Daniel Forster.

            <br />

Doyle Sailmakers blev stiftet af Robbie Doyle i 1982 og er repræsenteret med 70 sejllofter i 30 lande. Doyle har igennem årene været førende inden for den teknologiske udvikling af sejl, herunder udviklingen af nye designs for sejl til alt fra joller til mega-yachts. Inden for One Design klasser er Doyle ligeledes meget stærkt repræsenteret i alt lige fra Optimistjolle til Farr 40.

Doyle Sailmakers har ikke tidligere været repræsenteret i Danmark.

http://www.doylesails.dk








Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *