fbpx

Bank: Rette tidspunkt til at styrke bådfinansiering

Inkluder i Newsletter: Ja

Henrik Pedersen og Kai Werner Hansen fra Sparekassen Limfjorden.

             Sparekassen Limfjorden, der i mange år har været aktiv indenfor finansiering af både, forstærker nu indsatsen på markedet for bådlån.<br />


”Efter at priserne på brugte både er faldet under finanskrisen, ser vi tegn på, at priserne er ved at blive stabiliseret, og vi føler at timingen er perfekt for en styrket indsats på markedet for finansiering af både,” siger afdelingsdirektør Kai Werner Hansen fra Sparekassen Limfjorden.

Kendskab til bådmarkedet
Den nordjyske bank har indgået et samarbejde med Henrik Pedersen, der er et kendt ansigt indenfor finansiering af både. Henrik Pedersen har lang erfaring og et indgående kendskab til bådmarkedet, bl.a. gennem sin tidligere ansættelse hos Maritim Finans, der dengang var den største aktør indenfor bådlån.

Aktive sejlere bag skrivebordet
Henrik er selv aktiv sejler, og mange kender ham fra det organisatoriske arbejde i Dansk Sejlunion, hvor han har været bestyrelsesmedlem. Desuden har han i mange år været formand for Sejlklubben Lynæs og er formand for Isefjord kredsen. Afdelingsdirektør Kai Werner Hansen er også selv aktiv sejler og formand for Lemvig Sejlklub.

”Vi er meget glade for, at have indgået et samarbejde med Henrik Pedersen, der nok er Danmarks mest erfarne mand indenfor finansiering af både,” slutter Kai Werner Hansen, der selv har arbejdet med finansiering af både i mere end 20 år.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *