fbpx

Palby får nye produkter efter METS

Inkluder i Newsletter: Ja

På engelsk kaldes Bartons bomholder en ”Boomstrut” (frit oversat ”bomstrut”). Den findes både til joller og kølbåde – her ses den på Kronprinsens Drage. Arkivfoto: Per Heegaard.

             Verdens største udstyrsmesse for marinebranchen, METS, er stedet hvor producenterne og distributørerne afgører hvad vi som sejlere kan finde i udstyrsbutikkerne næste sæson. En af de nye producenter i Palbys portefølje til næste år bliver engelske Barton. <br />


”Det er vigtigt, at vi har et stort udvalg af sejlprodukter til vores kunder. Bartons sortiment er allerede populært i Danmark og vil give kunderne en høj kvalitet samt være en omkostningseffektiv løsning,” udtaler Jesper Cramer fra Palby Marine.

Blandt Bartons produkter finder man blandt andet bomstruten der holder bommen oppe, selv når sejlet er taget ned. Struten er især populær i Drage-klassen. Herudover producerer Barton udstyr til sejlbåde.





Jesper Cramer (tv), Palby Marine, og Paul Botterill, Barton, lukker aftalen om distribution af de engelske produkter i Danmark under METS.




http://www.palby.dk
http://www.bartonmarine.com








★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *