fbpx

Andersen på australske hænder

Inkluder i Newsletter: Ja

Endnu en dansk marineproducent er blevet købt af Ronstan.

             Den australske producent af udstyr til sejlbåde, Ronstan, oplyser i dag at de har købt Frederik Andersen Maskinfabrik. Den danske fabrik i Vejle er kendt for de robuste og flotte Andersen-spil.<br />


Siden starten for 50 år siden har Andersen Winches opbygget et ry for at lave nogle af verdens bedste skødespil i rustfri stål. I dag er produktet forfinet med blandt andet selftailing- og hydrauliske spil. Andersen Winches sidder på alt for klassiske til moderne og små og store både.

”Efter tre generationer med familieejerskab er det en stor ændring og Ronstan overtager en virksomhed og medarbejdere der er klar til en hvilken som helst udfordring,” siger Anette Andersen Lau fra Andersen Winches i en pressemeddelelse.

Det er ikke første gang at australske Ronstan køber en dansk marineproducent. I 2001 blev Frederiksen Boat Fittings lagt ind under Ronstan. Frederiksen var kendt for at lave skødeblokke til nogle af verdens hurtigste kapsejladsbåde. Ronstan, der har en afdeling i Vejle, har over 180 ansatte på verdensplan.









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *