fbpx

Elan Yachts igen i Danmark

Inkluder i Newsletter: Ja

Elan 350 har to ror, dobbelt rat og knækspant.

Elan Yachts omfatter den innovative Performance serie med både fra 21 til 45 fod og turbådene i Impression serien i størrelser fra 34 op til 51 fod. Årets Båd 2011 i kategorien ’Performance Cruiser’ Elan 350 forhandles af JMarine fra Roskilde.

”Jeg har længe haft et godt øje til bådene fra Elan Yachts,” siger Jesper Strands, indehaver af JMarine i Roskilde. ”Og med de innovative tanker bag Elan 310, Elan 350 og senest den lille charmerende trailerbåd Elan 210 tilbyder Elan Yachts sejlerne noget ganske unikt, med uovertrufne sejlegenskaber, komfort og solid kvalitet.”

Elan vinder
Elan 350 blev på bådudstillingen i Düsseldorf kåret som ’Yacht of the Year 2011’ i kategorien Performance Cruiser. Lillesøsteren Elan 310 vandt i efteråret 2010 en gruppetest i norske Seilas over blandt andet First 30 og Dehler 32.

”Efter at have besøgt værftet er jeg ikke i tvivl om at Elan Yachts har fat i det helt rigtige,” fortæller Jesper Strands. ”Design, erfaring og godt håndværk går op i en højere enhed, som jeg tror vil tiltrække mange sejlere – også her i Danmark, ligesom det allerede er tilfældet i landende omkring os.”



http://www.jmarine.dk