Bådmarkedet i nyt design og med nye funktioner


Du finder flere end 7000 både til salg på Bådmarkedet. Dagligt opdateret!

             Vores sektion ”Bådmarkedet” er i dag opdateret, og fremstår i en ny og hurtigere version.<br />


Baadmagasinet.dk er i rivende udvikling, og vi sætter naturligvis dagligt fokus på sitet, og holder et vågent øje med alle de spændende muligheder der hele tiden dukker op.

Facebook og Twitter
Den redaktionelle del har længe haft første prioritet med opdateringer af vores debatfora, udvidede billedgallerier og senest lancerede vi vores Facebook profil, ligesom man ofte kan se billeder og videoklip fra Twitter på baadmagasinet.dk.

Vores daglige fokus fra webredaktionen vil naturligvis stadig være i top, men nu er tiden kommet til at gøre noget ved Bådmarkedet som indeholder mere end 7000 både til salg.

Stigende trafik
Ja, tiden er kommet til et redesign af Bådmarkedet, som heldigvis igen er begyndt at vække de mange besøgendes interesse. Vinteren har været hård, men nu er det ganske tydeligt at se hvordan trafikken stiger fra måned til måned, og med de daglige opdateringer af samtlige annoncer, sikrer vi et troværdigt indhold, udtaler direktøren for Bådmagasinet Søren Øverup.

Over 32.000 unikke
Baadmagasinet.dk har gennem de seneste år oplevet en eksplosiv udvikling, og kan i dag være stolte af mere end 32.000 unikke brugere. Det er tydeligt, at når der sker spændende ting i sejlerverden som OL og America's Cup, ja så topper trafikken naturligvis, og all time high er da også over 40.000 unikke på en måned tilbage i 2008, men til daglig må vi ”nøjes med” lige godt 32.000.

<LINK:7039:Se vores nye Bådmarkedet her>
http://www.baadmagasinet.dk/marked/component/ads/