Sælger over 700 Optimistjoller om året


Produktionen hos Winner Optimist i Faaborg bliver nødt til at arbejde på højtryk for at følge med de mange ordrer fra udlandet.

”Vi har en årlig produktion på over 700 joller som sælges med en tredjedel til henholdsvis Europa, Nordamerika og resten af verden. Danmark udgør rundt regnet 10 % af det samlede salgstal,” fortæller Stig Bløcher fra Winner Optimist til Bådmagasinet.

Eksport succes
32 jollespecialister og forhandlere markedsfører Winner-jollen er hele verden. Et stort antal af jollerne bliver købt af sejlunioner og sejlerskoler, mens mange topsejlere i klassen vælger den danske jolle.

De største sejlklubberi Dubai og Abu Dhabi er udstyret med joller fra Winner ligesom sejlunionen i Hviderusland har fået leveret 100 joller i vinter.


De fleste danske optimistsejlere har slået deres folder i Winner-jollerne. Finnjollesejleren Henning Wind startede produktionen af Winner-både i 1965.


Har brug for ekstra hænder
”I denne uge sender vi 50 komplette joller, med alt inklusiv kompas og redningsvest, til den olympiske komite i Libyen. I samme ombæring sender vi også 100 joller til Thailand som skal bruges til Asian Championship,” fortæller Stig Bløcher, der har rigeligt at se til på fabrikken i Faaborg.

Derfor søger Winner Optimist et sæt ekstra hænder i form af en salgsassistent – er du interesseret kan du se jobopslaget på næste side.


 

WINNER OPTIMIST SØGER SALGSASSISTENT!

Vi har forrygende travlt og ønsker derfor at få mere assistance på salgskontoret i Faaborg. 

Du er:
- m/k
- min. 20 år
- udadvendt & selvstændig
- ansvarsfuld & struktureret
- kontakt til sejlerbranchen
- gerne HA, HF eller lign. Uddannelse
- gerne IT erfaring – evt. konstruktion af egne hjemmesider 

Arbejdsopgaverne er meget varierede, men med fokus på det danske marked indebærer det alt lige fra det daglige arbejde på kontoret m. forsendelse, fakturering og salg til stævnedeltagelse rundt omkring i DK. Du skal være selvstændig, kunne stå på egne ben og ikke være bange for at få beskidte hænder.

Dine arbejdsopgaver:

- Forsendelse, fakturering & salg
- Rundvisninger på fabrikken
- Årlig udarbejdelse af prislister 
- Repræsentere virksomheden ved store danske stævner & træningssamlinger
- Ansvarlig for mindre charterarrangementer (transportering af både, udlevering, servicering, tilbagelevering) 

Du skal være indstillet på en del weekendaktivitet og fleksibel arbejdstid.

Skriftlig ansøgning inden 15. maj.

WINNER Optimist ApS
Krogsbjergvej 6
DK-5600 Faaborg
www.winneroptimist.dk