fbpx

Sælger over 700 Optimistjoller om året

Inkluder i Newsletter: Ja

Artikelindeks


Produktionen hos Winner Optimist i Faaborg bliver nødt til at arbejde på højtryk for at følge med de mange ordrer fra udlandet.

”Vi har en årlig produktion på over 700 joller som sælges med en tredjedel til henholdsvis Europa, Nordamerika og resten af verden. Danmark udgør rundt regnet 10 % af det samlede salgstal,” fortæller Stig Bløcher fra Winner Optimist til Bådmagasinet.

Eksport succes
32 jollespecialister og forhandlere markedsfører Winner-jollen er hele verden. Et stort antal af jollerne bliver købt af sejlunioner og sejlerskoler, mens mange topsejlere i klassen vælger den danske jolle.

De største sejlklubberi Dubai og Abu Dhabi er udstyret med joller fra Winner ligesom sejlunionen i Hviderusland har fået leveret 100 joller i vinter.


De fleste danske optimistsejlere har slået deres folder i Winner-jollerne. Finnjollesejleren Henning Wind startede produktionen af Winner-både i 1965.


Har brug for ekstra hænder
”I denne uge sender vi 50 komplette joller, med alt inklusiv kompas og redningsvest, til den olympiske komite i Libyen. I samme ombæring sender vi også 100 joller til Thailand som skal bruges til Asian Championship,” fortæller Stig Bløcher, der har rigeligt at se til på fabrikken i Faaborg.

Derfor søger Winner Optimist et sæt ekstra hænder i form af en salgsassistent – er du interesseret kan du se jobopslaget på næste side.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *