Sælger over 700 Optimistjoller om året

Artikelindeks


Produktionen hos Winner Optimist i Faaborg bliver nødt til at arbejde på højtryk for at følge med de mange ordrer fra udlandet.

”Vi har en årlig produktion på over 700 joller som sælges med en tredjedel til henholdsvis Europa, Nordamerika og resten af verden. Danmark udgør rundt regnet 10 % af det samlede salgstal,” fortæller Stig Bløcher fra Winner Optimist til Bådmagasinet.

Eksport succes
32 jollespecialister og forhandlere markedsfører Winner-jollen er hele verden. Et stort antal af jollerne bliver købt af sejlunioner og sejlerskoler, mens mange topsejlere i klassen vælger den danske jolle.

De største sejlklubberi Dubai og Abu Dhabi er udstyret med joller fra Winner ligesom sejlunionen i Hviderusland har fået leveret 100 joller i vinter.


De fleste danske optimistsejlere har slået deres folder i Winner-jollerne. Finnjollesejleren Henning Wind startede produktionen af Winner-både i 1965.


Har brug for ekstra hænder
”I denne uge sender vi 50 komplette joller, med alt inklusiv kompas og redningsvest, til den olympiske komite i Libyen. I samme ombæring sender vi også 100 joller til Thailand som skal bruges til Asian Championship,” fortæller Stig Bløcher, der har rigeligt at se til på fabrikken i Faaborg.

Derfor søger Winner Optimist et sæt ekstra hænder i form af en salgsassistent – er du interesseret kan du se jobopslaget på næste side.Seneste nyheder
Vendée Globe

Vendée Globe: Hvor mange UFO’er er der egentlig derude?

★ Gør det selv

Gør båden mindre fysisk krævende

Havne

Nye flydebroer til Rungsted Havn

Branchenyt

Intim jule-båd-udstilling hos Baadhuset i Beder

Kort nyt

Fra skibsdæk til unikke plankeborde

Vendée Globe

Formel 1 biler på rallybane?

Kapsejlads

Waszp: Aarhus satsning skudt i gang med stor begejstring

Vendée Globe

På 4 sekunder 'nosedivede' båden som blev delt i to! - Se...

Vendée Globe

Jean Le Cam redder Kevin Escoffier - fundet kl. 02Sailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder