Flydende Beneteau-udstilling i Ebeltoft


Risbjerg Marine og Scancharter er gået sammen om en flydende Beneteau-udstilling i Ebeltoft med blandt andet Oceanis 40.

             Beneteau-bådene bliver ikke bare udstillet i Risbjerg Marines 2000 kvm store indendørs udstilling i Silkeborg. Ole Risbjerg har nu indgået et samarbejde med Scancharter, der er beliggende i Øer Maritime Ferieby lige uden for Ebeltoft. Her vil der i løbet af kort tid blive etableret en flydende salgsudstilling, hvor bådene præsenteres og sælges. <br />


”Vi er glade for dette samarbejde med Scancharter, der i mange år har drevet udlejningsvirksomhed med speciale indenfor charter af sejlbåde. Firmaets placering midt i Danmark, med mindre end 1 km. til færgeforbindelserne hos Mols-Linien, gør Scancharter til den helt ideelle samarbejdspartner for os,” fortæller Ole Risbjerg i en pressemeddelelse.

Michael Bygballe og Mads Christiansen, der ejer Scancharter, ser frem til at komme i gang med fremvisningerne. De glæder sig over, at få bådene til Ebeltoft, hvor interesserede fra Sjælland nemt kan tage en færge, og prøve en ny Beneteau.

Oceanis, First og One-design serien i Danmark
Beneteaus både bygges i tre forskellige serier. Den sportprægede One-design serie, hvor Beneteau 25 (Platu 25, red.) er en stor international kapsejladsklasse. Ole Risbjerg glæder sig meget til at kunne præsentere bådene i den velsejlende First og Oceanis serie, hvor der er lagt stor vægt på gode sejlegenskaber, god komfort, elegant layout og høj kvalitet. Bådene bygges med et mere moderne layout og en flottere finish, end den man finder hos mange af de konkurrerende sejlbådsværfter i Europa. De første både ankommer til Danmark i løbet af maj måned, og kan derfor ses ved firmaernes udstilling i Silkeborg eller Ebeltoft i løbet af kort tid.

Sælger også motorbåde
Risbjerg Marine ved Silkeborg har igennem de seneste år opbygget en stor forretning med salg af motorbåde, trailere og udstyr fra bl.a. Four Wins, Quicksilver, Ryds og Valiant. Ole Risbjerg, direktør for Risbjerg Marine er stolt over at have fået muligheden for at tilbyde gamle og nye kunder et godt kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris.


http://www.risbjergmarine.dk/
http://www.scancharter.dk


Seneste nyheder
Branchenyt

Intim jule-båd-udstilling hos Baadhuset i Beder

Kort nyt

Fra skibsdæk til unikke plankeborde

Vendée Globe

Formel 1 biler på rallybane?

Kapsejlads

Waszp: Aarhus satsning skudt i gang med stor begejstring

Vendée Globe

På 4 sekunder 'nosedivede' båden som blev delt i to! - Se...

Vendée Globe

Jean Le Cam redder Kevin Escoffier - fundet kl. 02

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf flyttes til april

Branchenyt

Svensk bådindustri kræver forbedret identifikation af båden

★ Interview & Portræt

Danmarks Museum for Lystsejlads: De Flittige frivilligeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder