Risbjerg Marine ny Beneteau-forhandler


I Bådmagasinets juni-nummer kan du læse den grundigste test af Beneteaus First 35. Båden er testet over 100 sømil. Ny dansk Beneteau-forhandler er Risbjerg Marine. Foto: Seilmagasinet.

             Der har den seneste tid ikke været nogen dansk Beneteau-forhandler. Og det franske værft har ventet på den rigtige samarbejdspartner før aftalen blev skrevet under.<br />


”De (Beneteau-værftet, red.) har gjort deres benarbejde ordentligt og er utrolig seriøse,” fortæller den nye Beneteau-forhandler Ole Risbjerg.

Gode erfaringer med sejlbåde
Risbjerg Marine har primært været forhandler af motorbåde indtil bådforhandleren købte brugtlageret fra DMYC, der var gået konkurs, på fortrinsvis 50 sejlbåde.

”Ud over brugtlageret fik vi også 15 nye Bavaria-både og dem har vi solgt. Det ville vi gerne bygge videre på og har nu arbejder med Beneteau i over et halvt år for at få aftalen på plads,” forklarer Ole Risbjerg til Bådmagasinet.

2000 kvm. indendørsudstilling
Risbjerg Marine byggede for tre år siden en 2000 kvm. stor indendørsudstilling, hvor Beneteau-bådene vil blive udstillet hele året rundt så man kan se på bådene uanset vejret.

Ole Risbjerg forventer at de første Beneteau-både fra værftet kommer til Silkeborg i løbet af maj måned. Modellerne bliver forventeligt Beneteau 31, 34, 37, 40 og First 35.

Du kan også møde Beneteau-bådene og Risbjerg Marine på den flyende bådudstilling i Marselisborg den 13.-15. august.

http://www.risbjergmarine.dk/