Tempo Bådsalg klar med nye lokaler


Entreprenør Kim Hansen (nummer to fra højre) fra Lundbeck & Hansen sørgede for Tempo Bådsalgs nye hus blev færdig på rekord tid. Det tre partnere i Tempo Bådsalg, Stewart, Gert og Henrik glæder sig. Foto Søren Øverup

      Ishøj Havn har de seneste år udviklet sig til en ren metropol for bådhandel, og ingen tvivl, området fremstår i dag som en af de allermest attraktive havne i Københavns området. <br />


Seneste nybygning på området er Tempo Bådsalgs nye domicil. Huset er bygget på rekord tid, og der er vel at mærke tale om et byggeri der oser af funktionalitet og god stil.


Tempo Bådsalgs nye kontorer på Ishøj Havn. En havn som i dag fremstår som et mekka for en bådkøber. Foto: Søren Øverup

      <br />

Bådhal i den ene ende, salgskontorer i den anden. På første sal bliver der mødelokaler, frokoststue mv. og mod syd/vest finder man ubetinget området bedst beliggende tagterrasse, hvorfra man kan se direkte ned på firmaets egen bådbro, med 20 tons kran på kajen. Det fås næppe bedre.

Nu skal de sidste ledninger lige samles, så flytter Tempo Bådsalg over på den anden side af gaden. Væk fra de lokaler hvor havnefogeden i fremtiden skal bo.

http://www.tempobaadsalg.dk