Sunway Seatravel fusionere med SIM Yachting


Ib Frederiksen (tv) og Mads Christiansen fusionerer deres firmaer.

             Sunway Seatravel og SIM Yachting er fusioneret pr. 1. april med Sunway Seatravel som det fortsættende firma. Sammenlægningen sikrer, at begge firmaer fortsat kan sikre kunderne den gode service som de er kendt for.<br />


Sim Yachting fortsætter
Ib Frederiksen, der startede SIM Yachting for mere end 20 år siden udtrykker stor tilfredshed med at det er lykkedes at fortsætte firmaet på denne måde. Ib Frederiksen udtaler:” SIM Yachting har nu fået en sådan størrelse, at logistik, papirarbejde og sikring af en fortsat høj service, kræver en større organisation. Det er netop nogle af de kompetencer Sunway Seatravel råder over, med bl.a. kontor og personale i både Ebeltoft og København. Derfor har denne fusion været indlysende for os, og det betyder også, at vore kunder er sikker på, forsat at kunne få den velkendte gode service”. Ib er samtidig glad for, at det er lykkedes at finde en løsning, hvor han stadig vil være tilknyttet firmaet, og derfor fortsat kan betjene sine gamle kunder fra adressen i Maribo.

Fordele for kunderne
Mads Bygballe Christiansen, der igennem de seneste år har stået i spidsen for Sunway Seatravel, er glad for at firmaet, med denne fusion sikrer den fortsatte udvikling af firmaet.
Mads Christiansen udtaler: ”Med denne sammenlægning sikrer vi, at vi fortsat kan tilbyde eksisterende og kommende kunder en god sejlerferie under fremmede himmelstrøg. Vi glæder os bl.a. over, at vi også overtager agenturet for Kavas Yachting i Grækenland. De mange nye både gør, at vi kan tilbyde kunderne flere muligheder – Noget som vi har stor behov for, idet der allerede er stor mangel på både til vore kunder, der gerne vil på sejlerferie i den kommende sommer. Samtidig glæder vi os også over, at vi nu kan tilbyde SIM Yachting´s gamle kunder nye destinationer som f.eks. Italien, Caribien og Thailand, ligesom vi også kan tilbyde flodbådsferie og krydstogter”.

Forener det bedste fra to verdener
Med fusionen sikrer Sunway Seatravel sig, at den store erfaring som Ib Frederiksen igennem mange år har oparbejdet, forsat kommer kunderne til gavn. Firmaet glæder sig over, at det bliver endnu bedre rustet til at vejlede kunderne om, hvilke steder de skal besøge, når de holder sejlerferie i Middelhavet.
Samtidig betyder det også, at alle kunder fremover vil være dækket af den prisgaranti og dækning af rejsegarantifonden, som kunderne i Sunway Seatravel indtil nu har været dækket af.

Ferieform i kraftig vækst
Antallet af sejlere der har lyst til at prøve en sejlerferie i udlandet er i kraftig vækst. Det skyldes bl.a. de faldende priser på flybilletter. Derfor glæder Sunway Seatravel sig hver dag over den øgede konkurrence på dette marked. Det gør det muligt at holde en uges sejlerferie i Middelhavet for mindre end kr. 4.000,-/ pers. inkl. fly. Det er priser som ikke er væsentlig højere end en almindelig charterrejse. Til gengæld har sejlerne en helt enestående mulighed for stadig at opleve noget af den oprindelige Middelhavsstemning, som ellers er forsvundet mange af de steder som almindelige charterturister kan besøge.