Gertsen & Olufsen udvider ejerkredsen


Gertsen & Olufsen er blandt andet dansk importør af Yanmar motorer.

             Med en udvidet ejerkreds sikrer marinevirksomheden Gertsen & Olufsen A/S i Hørsholm en fortsat selvstændig udvikling og ikke mindst grundlag for yderligere ekspansion. <br />


Den udvidede ejerkreds tæller udover den hidtidige eneaktionær og bestyrelsesformand Bo Kristensen nu også civilingeniør Erik Tingleff Larsen, direktør Michael Spangsberg og ingeniør Torben Bjørn Christensen. De tre har overtaget aktiemajoriteten i den 45 medarbejdere store virksomhed.

”Alle tre er særdeles erfarne erhvervsmænd og virksomheden vil blive væsentligt styrket med de nye aktionærer,” siger Bo Kristensen.

Den nordsjællandske virksomhed er en global markedsleder indenfor biologisk rensning af spildevand fra skibe og offshore samt vibrationsdæmpning af store skibsmotorer. Virksomheden, der blev etableret i 1945, har gennem de sidste tre år været gennem en omfattende turn-around, der har skabt grundlaget for den yderligere vækst.

”Virksomheden har en stærk produktportefølje og en række meget interessante udviklingsmuligheder. Vi vil fortsætte ad det spor, som den nuværende ledelse har lagt og tilføre yderligere ressourcer og know how,” siger den kommende bestyrelsesformand Torben Bjørn Christensen, der i samarbejde med selskabets administrerende direktør Thorsten Larsen-Seul vil deltage i den daglige drift af Gertsen & Olufsen.

Blandt indsatsområderne bliver udbygning af produktionsfaciliteterne i Hørsholm, certificering af virksomhedens biologiske spildevandsanlæg til brug i store skibe (80-400 personer), videreudvikling af vibrationskompensatorerne samt at sikre, at også den kommercielle del af firmaet har den bemanding der skal til for at ekspandere yderligere.

”Udover kapital stiller de nye aktionærer med en know how især indenfor den produktionstekniske og udviklingsmæssige del af firmaet. Det gør det muligt for os at udvikle nye, opdaterede og forbedrede modeller især indenfor kompensatorprogrammet, hvilket vil positionere os endnu stærkere på det globale marked end tilfældet er i dag,” siger Thorsten Larsen-Seul.

http://www.g-o.dk/