Bådudstilling i Tuborg Havn kommende weekend


Tuborg Havn danner for tredje gang rammen om den flydende bådudstilling, der arrangeres i samarbejde med Kongelig Dansk Yachtklub, Waterfront Shoppingcenter og Danboat. Foto: Arne Magnussen

      Fredag kl. 13 åbner portene for ”Både i Tuborg Havn 2009”, hvor mere end 90 udstillere, både på vandet og i telte på kajen, vil præsentere alt, hvad hjertet begærer inden for lystbåde og maritimt udstyr. Her kan enhver få sin nysgerrighed stillet, uanset om man er til store luksusbåde til mange millioner, små gummibåde, avanceret elektronisk udstyr eller fiskestænger. Ja, der venter et væld af muligheder for at lade sig inspirere til at nyde livet endnu mere på og ved havet.<br />


Swan til 20 mill.
På udstillingen præsenteres flere verdens-, Europa- og Danmarkspremierer, bl.a. en fantastisk Swan 66 – en 22 meter finsk-bygget luksus sejlbåd til godt 20 millioner kroner.


Lise Kronborg skal ud på en lang rotur - faktisk over hele Atlanterhavet. Hun er med på udstillingen, med sin specielle båd.

      <br />

Særlige oplevelser
Man kan også få en tur i en robåd, som en dansk kvinde vil ro alene over Atlanten og prøve at ligge i køjen om bord i en af verdens mest avancerede kapsejladsbåde, der netop har deltaget i en Jorden rundt kapsejlads. For de mere rolige sjæle er det også muligt at komme om bord i en af marineværnets fartøjer og få en tur på Øresund ganske gratis eller få en lille havnerundfart i Tuborg Havn med Flyvefisken og opleve havnen i vandhøjde. Endvidere stiller KDY og Royal sailing Academy deres både til rådighed, så det vil også være muligt at få en tur på sundet i sejlbåd.


Den russiske Volvo Ocean Race-båd Kosatka med Stig Westergaard er med på udstillingen.

      <br />

Musik og show
Lørdag kl. 13:00 går sangerinden Monique på scenen ved Shoppingcenteret, og kl. 15:15 er der maritimt modeshow, hvor DJ’en Kjeld Tolstrup fra DR’s P3 også spiller op. Søndag kl. 13:00 underholder Waterfront Jazzband, og kl. 15:15 er der danseshow, hvor Danseplaneten byder op til show og gratis undervisning. Alle aftner åbner Centrets cafeer og byder på lækker mad.


Hanse 430 er en af de mange både som er udstillet.

      <br />

Fredag til søndag
Bådudstillingen er åben fredag den 14. fra kl. 13 til 19 og lørdag og søndag fra kl. 10 til 18. Entré 75 kr. Børn under 15 år er gratis, hvis de er sammen med en voksen.

Kik også på , hvor der er meget mere om udstillingen.WWW.BAADEiTUBORG.DK