Ny J-båd til Danmark


Lange cockpit-bænke, moderne rig - letsejlet og hurtig. Foto: Jean-Marie Lliot

      J-97 er navnet på den nye baby, som Olsen Yachts i Stubbekøbing importerer og forhandler. Navnet hentyder til længden, 9,7 meter. Båden er udstyret med rorspind, noget som snart er et særsyn, selv i den her størrelse båd. <br />


Dækker hul i markedet?
Lars Hallkvist fra Olsen Yachts/J-boats Denmark siger, at han ser båden dække et gab i markedet: "Mange sejlere er vant til ældre, traditionelle både med rorspind - Spækhugger, H-båd, eller for den sags skyld større både, der tidligere blev udstyret med rorspind. For dem kan der være et stort spring op til en moderne båd på 35 fod +, der typisk vil være udstyret med rat.
Jeg tror på, at J-97 kan gå ind og dække det hul, der er mellem de gamle rorspindsbåde og de moderne med ratstyring."


Foto: Jean-Marie Lliot

       <br />

Tur & racing
kan man blandt andet læse: "97’eren er den første nye ”J” i mere end to årtier, hvor det er lykkedes at kombinere 32 fod med kahyt, stor nok til tursejlads, med moderne linjer. Udrustet med asymmetrisk spiler, kulfiber bovspryd samt en 105% fok muliggør det enkel sejlads for familien og udfordrende sejlads for kapsejlads besætningen."

Se den i Tuborg Havn
Her på Bådmagasinet glæder vi os til at prøvesejle båden og fortælle jer læsere om det i Bådmagasinet SEJL - den første J-97 dukker op til den flydende bådudstilling i Tuborg havn i august, og prisen forventes at ligge omkring en rund million - leveret og sejlklar.


Plads til at sejle på tur er der også. Foto: Jean-Marie Lliot

      <a href="http://j-dk.dk/Html/sider/j_97_index.htm" target="_blank" >http://j-dk.dk/Html/sider/j_97_index.htm</a><br>