Ny struktur på årets bådudstillinger


Ofte er der ganske meget at se på når årets bådudstillinger afvikles.I fremtiden fast hvert år i Bella Centret, og flydende i Århus. Foto ©per heegaard.

            Fremtidens bådudstillinger kommer til at ligge samme sted år efter år. En stor International i Bella Centret hvert år, og den flydende i Århus.<br />


Der har i mange år været debat i bådbranchen om hvor og hvordan, vi her i Danmark kunne afvikle årets bådudstillinger, og der har været fremført mange ønsker og synspunkter.

Vi føler, at vi med nedenstående løsning har fundet et rigtigt stærkt og langtidsholdbart koncept, som vil styrke vore kunders oplevelse af branchen og dens mange tilbud, og som vil være i stand til at tiltrække nye kunder også på et mere internationalt niveau.

Danboat skriver endvidere i deres nyhedsbrev:

Der afvikles hvert år en indendørs udstilling i Bella Center i begyndelsen af marts måned.

Perioden vil være den samme år efter år, og det er Bellas klare målsætning at gøre denne udstilling til den internationale udstilling i Skandinavien - fuldt på højde med Hamburg.

Der vil blive investeret meget i markedsføring og tilpasning af faciliteterne.

På nuværende tidspunkt undersøges fortsat en række muligheder for at gøre udstillingen endnu bredere i sin appel både til udstillere og til vore kunder.

Udstillingen vil løbe som hidtil i Bella over to weekender og en mellemliggende uge.

Og den flydende
Der afvikles hvert år en flydende båd-udstilling i Århus.

I de første fire år i forbindelse med havnen i Marselisborg. Der er netop gennemført en udvidelse af Marselisborg havn mod vest, der har givet flere havnepladser, forbedrede faciliteter og tæt forbindelse til landarealerne.

Udstillingen vil løbe over tre dage (fredag til søndag), men pladserne i havnen vil være reserveret for en uge (onsdag til onsdag), så der vil være mulighed for prøvesejladser og anden opfølgning på kundeemner.

Udstillingen vil ligge på samme termin hvert år i august, nemlig i den weekend hvor den 2. lørdag ligger (i 2010 fra den 13. til den 15. august).

Vore samarbejdspartnere i denne udstilling er Marselisborg Havn og Sailing Århus.

I hele forløbet har der været en tæt dialog med Århus kommune, der er overordentlig interesseret i at styrke Århus' rolle på det maritime felt. Denne dialog vil fortsætte og blive styrket i årene fremover, så der hele tiden arbejdes på at udvikle konceptet, for at løbende skabe de mest optimale betingelser for vores medlemmer og besøgende.