Flydende bådudstilling i Svendborg


Har du en trailbar motor- eller sejlbåd kan du også under den flydende bådudstilling i Svendborg få gode råd til hvilken bil der skal trække den. Arkivfoto: Per Heegaard.

             40 både i vandet, flere på land, biler på kajen og masser af udstyr – det er hvad der venter dig på Svendborg Havn i dag og morgen.<br />


Udstillingen er i år flyttet fra Maritimt Center til inderhavnen, som Svendborg Kommune investerer millioner i at gøre mere spændende og attraktiv. Bl.a. er landets første flydende oplevelsesrum med udsigtsplatform på taget under opbygning.

I alt 19 udstillere fra Fyn stiller op med det nyeste udvalg af motorbåde, joller, gummibåde samt masser af navigationsudstyr, sikkerhedsudstyr, beklædning, informationer om uddannelse, forsikring og finansiering - og meget mere, som kan gøre livet på søen behageligt og fornøjeligt.

Tre bilforhandlere har set en værdi i at være med på kajen i år. Trailerbådsmarkedet er vokset, og derfor er der også brug for gode råd om valg af bil.

Udstillerne på ”Fyn til søs 2009” er: K-Marine, Sejler-Butikken, Havnens Marine Center, Boatlife, Bådkommissæren, Folkebådscentralen, Leif Larsen Marine, Gnisten, Palby Marine, Svendborg Yacht Værft, Garmin, Maritimt Center Svendborg, Sydfyns Sejlerskole, Svendborg Sejlerskole, Marinehjemmeværnet, Peugeot Svendborg, Care-Point Svendborg, Vestergaard/Volvo Svendborg og Svendborg Sparekasse.Vendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

Kort nyt

Black Friday: Sejlerbogen til særpris – kun i dag

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder