fbpx

JSL Media - nu med ny investor

Inkluder i Newsletter: Ja

Det undrer Bådmagasinets direktør, Søren Øverup, at LO investerer i en virksomhed, der får produceret deres blade i udlandet og dermed skader danske arbejdspladser. Arkivfoto: Rick Tomlinson.

             I går, tirsdag, kunne Jesper Sehested Lund som ejer JSL Media, meddele at A-pressen, der også er kendt som Fagbevægelsens Presse, er tiltrådt som investor i selskabet. JSL Media er et nystiftet selskab, hvori JSL Management Aps har samlet sine medieaktiviteter.<br />


”Jeg er utrolig glad for den her aftale, som vi har indgået med A-Pressen, fordi vi gerne vil have en mediepartner, der kan hjælpe med at sætte fart på virksomhedens udvikling. A-Pressen er interessant, fordi de har flere mindre ejerandele i forskellige virksomheder,” siger direktør for JSL Media Jesper Sehested Lund til mediawatch.dk.

”Det lyder spændende, men jeg er da noget overrasket over man godt to måneder efter at have købt tre medier af Aller, vælger at søge nye investorer,” udtaler Søren Øverup, direktør for Bådmagasinet.

”Samtidig undre det mig at en virksomhed som A-pressen, der ejes 80 % af LO går ind i en virksomhed, der vælger at lade deres blade trykke i udlandet. Jeg troede i den grad, at LO var garant for at skabe arbejdspladser i Danmark,” slutter Søren Øverup.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *