Hanse udvider familien med Dehler


Dehler-navnet består efter Hanse har overtaget produktionen af de tyske både.

             Det tyske Hanse-værft fortsætter med at styrke sin position på det maritime marked, senest med opkøbet af Dehler. Dehler blev startet af Willi Dehler for 45 år siden og kom i problemer i slutningen af 2008. <br />


Værftet havde med sine niche-produkter svært ved at opretholde produktionen med maksimale krav til kvalitet og indretning. Under HanseYachts forvaltning har Dehler mulighed for at drage fordel af indkøb og produktionsfordelene ved en storproducent.

”Hanse ved hvordan man bygger båd og samtidig tjener penge på det – noget Dehler har haft meget svært ved. Trods krisetider mangler Hanse kun at sælge 27 både på verdensplan for at deres produktion er opfyldt frem til 1. august,” fortæller Bo Hold fra den danske Hanse-forhandler, Marineparken.

Udvikling af kæmpe vandsportscenter
Et andet formål med omstruktureringen er at udvikle Dehlers område i Freienohl til et udstillings- og servicecenter. Med sin ideelle geografiske beliggenhed vil Hanse skabe Tysklands første vandsportcenter med en permanent udstilling af forskellige sejl- og motorbåde, yachtforsikring og finansiering, fabrikanter af vandsport tilbehør, sejlbeslutningstagere og andre virksomheder med speciale inden for vandsport. Dette kombinerede koncept forventes at skabe flere nye arbejdspladser.