fbpx

Bådbranchen arbejder fremad

Inkluder i Newsletter: Ja

Modsat den stillestående el-påhængsmotor i vandkaret hos Watski, vil bådbranchen nu rykke fremad. Ny strategiplan fra Danboat er sat i værk. Foto: Per Heegaard.

            Første weekend af Boat Show 2009 blev lukket med glade ansigter blandt udstillerne. Med over 19.000 besøgende blev de værste forudsigelser for nedgang gjort til skamme. Bådbranchens velbefindende er i den grad afhængig af sejlernes købelyst og interesse fra nye sejlere. <br />


”Man kan diskutere krisens omfang, men der er i hvert fald en brydningstid for bådbranchen,” fortæller Danboat-formand Lars Ive, der til hverdag er adm. direktør hos North Sails i Allerød.

Den finansielle krisess betydning for bådbranchen er blevet dækket meget indgående i danske medier op til bådudstillingen. Fredag afholdte brancheforeningen Danboat, der er medarrangører af bådudstillingen, et lukket medlemsmøde, hvor netop krisen og fremtiden for bådbranchen blev diskuteret.

”Jeg kan sige så meget, at bestyrelsen har fremlagt en strategiplan som medlemmerne enstemmigt bakkede op om,” siger Lars Ive. ”Med det gode besøgstal for første weekend i Fredericia er der positiv stemning blandt medlemmerne. Det er en investering for medlemmerne at udstille, og den ser ud til at give afkast.”

Den danske bådbranche arbejder nu fremad med en god portion optimisme og ballast til fremtiden.

Fredag var der 2.222 besøgende til Boat Show, og her lørdag formiddag er der forsat kø for at komme ind til bådudstillingen. Så alt tyder på at interessen fortsætter i bådudstillingens anden weekend.

<LINK:5627:Boat Show 2009>http://www.boatshow.dk




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *