fbpx

Overrasker med ny Limited Edition

Inkluder i Newsletter: Ja

Der er ifølge X-Yachts behov for en mere enkelt udstyret 38-40 fods performance cruiser, og derfor lancerer værftet et attraktivt tilbud baseret på en af deres mest populære modeller i nyere tid.

X4.0 Limited Edition kan lige nu erhverves sejlklar for 3 millioner kroner inklusive sejl, instrumenter, ankerspil, sprayhood mm – en favorabel pris for en 40-fods, som dog også kun findes i begrænset antal.

Da X4.0 blev kåret som European Yacht Of The Year i 2020, blev den skamrost for kvalitet, sejlegenskaber og styling af den samlede jury. Det hæderkronede værft i Haderslev havde tilføjet endnu en model til deres imponerende række af succesfulde men også eksklusive yachts.

Kunder, der efterspørger 38-40 fods både, ønsker imidlertid ofte mere enkelt udstyrede versioner, også af hensyn til prisen, og det er lige præcis det X-Yachts nu reagerer på, med den nye Limited Edition.

X-Yachts CEO Kræn Brinck Nielsen forklarer:

- 'Det er ret enkelt. Mange kunder efterspørger en X-Yacht i denne størrelse og prisklasse, og det gælder uanset om man er førstegangskøber eller bare gerne vil have nyt. Alle har ufravigelige krav til kvalitet og sejlegenskaber, og det er målgrupper, som vi imødekommer med dette projekt.

Baggrunden for den attraktive pris på vores Limited Edition er også enkel. Vi producerer et større antal X4.0 til lager, og alle i samme skrogfarve hvid med lysegrå vandlinjer, der i øvrigt er den mest foretrukne version. Teakdæk er ikke en option, og her sparer kunden et stort beløb. Derudover låser vi os fast på kun én leverandør af hhv sejl, instrumenter og andet udstyr ud fra hvad tidligere 4.0-kunder erfaringsmæssigt har valgt.

Men hvorfor lige X4.0?

- 'X4.0 er en af de mest solgte modeller i vores Pure X serie, der designmæssigt er baseret på det bedste fra vores to øvrige serier, Xp (performance, red.) og Xc (cruising, red.). Det er velkendt, at X4.0 performer som en større båd men håndteres som en mindre båd; nemt og sikkert i alle vejrforhold - også af shorthanded crew. X4.0 er for rigtig mange sejlere en drøm, som vi imødekommer i Limited Edition – slutter Kræn Brinck Nielsen.

X4.0 i Limited Edition udgave kan leveres fra efteråret 2024.


Galleri
Udvalgte artikler *