fbpx

Norske Cormate køber konkursramte Ryds både

Inkluder i Newsletter: Ja

Det norske motorbådsværf Cormate har købt det konkursramte svenske Ryds – et strategisk opkøb, som ikke kun skal videreføre den 70 års lange arv, men også tilføre nyt liv gennem innovation, og lover at fastholde og løfte det stærke brand.

Cormate-stifter, ejer og chefdesigner Egil Ranvig skal stå i spidsen for design og udvikling af fremtidige Ryds-både, og udtaler i en artikel på ibinews.com at ’Cormate er forpligtet til at fastholde Ryds’ stærke brand og rige historie, samt tilføre banebrydende innovation. Måler er at løfte Ryds til nye højder, i respekt for alt hvad der er skabt gennem tiderne.'

Ryds’ historie går helt tilbage til 1946, hvor produktionen af fritidsbåde startede i 1968 med fokus på høj kvalitet, sikkerhed og funktionalitet. Virksomheden var engang den største producent af både i Norden med tæt på 4.000 både om året - Ryds indgav en konkursbegæring i november sidste år.

Forbliver lokalt
Cormates har også overtaget værftet, så man bevarer det lokale knowhow og værdifuld produktionsekspertise – naturligvis også vigtigt for lokalområdet. Ryds kan prale af en af de mest moderne og miljøvenlige produktionsteknikker, der anvender state-of-the-art dobbeltform infusionsteknologi.

Cormate er ejet af dets moderselskab, Hydro Design AS, med tæt på 40 års erfaring i udvikling og produktion af både af høj kvalitet.
Udvalgte artikler *