fbpx

Nyt komposit 3-bladet foldepropel tæt på immun for elektrolyse

Inkluder i Newsletter: Ja

Flexofold er på Boot Düsseldorf begejstret for at præsentere den nyeste tilføjelse til deres produktsortiment - et 3-bladet Komposit Foldepropel til Sejldrev.

Det nye sejldrev er konstrueret med fokus på reduceret vægt uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Navet er fremstillet af letvægtskompositmateriale, mens bladene er produceret i deres anerkendte kobberlegering. Foldepropellens lette konstruktion forbedrer manøvredygtigheden. Dette gør den til et perfekt match for elmotorer. Dens reducerede vægt gør at elmotorer har lettere ved at starte propellen op, hvilket øger den samlede effektivitet.

Tæt på immun
Navet er fremstillet i materialer af høj kvalitet, hvilket gør denne propel næsten immun over for elektrolyse, som også gør den til et ideelt valg til saltvandsmiljøer. Med et komposit nav er du garanteret langvarig holdbarhed, selv under udfordrende maritime forhold, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Uanset om du har en elektrisk motor eller en dieselmotor, skiller vores kompositpropel sig ud fra traditionelle metalpropeller, ved effektivt at minimere risikoen for elektrisk overførsel fra sejldrevet til bladene. Denne banebrydende funktion forbedrer ikke kun propellens levetid, men sikrer også sejldrevssystemets forlængede levetid.


"Vores engagement i innovation og kvalitet har drevet os til at skabe Flexofold 3-bladet Komposit Foldepropel, der adresserer de unikke krav til moderne sejlads," udtaler Henning Uldall, administrerende direktør for Flexofold, og slutter - "vi tror på, at denne propel ikke kun vil minimere slæbemodstanden, men også bidrage til en mere bæredygtig og effektiv sejloplevelse."


Galleri
Udvalgte artikler *