fbpx

Den største Rassy ever

Inkluder i Newsletter: Ja

Værftet testsejler deres seneste drømme båd, og den bliver den største sejlbåd på Boot Düsseldorf til januar - der er tale om Flagskibet Hallberg-Rassy 69, som lige nu har vand under kølen nord for Göteborg, hvor der har været hele skalaen fra 1 - 12 m/s, og ganske køligt, med sne på dækket!

At gengive værftets egen beskrivelse af oplevelsen til søs, ville nok være lige i overkanten, men at der er tale om en stor og kraftfuld båd kan ingen være i tvivl om.

51 ton - med over 18 af dem i kølen, jo - der er i den grad tale om en kæmpe båd, som kan sejles af ganske få personer, da alt naturligvis foregår med hjælp fra de elektroniske spil.

Om det er trim funktionerne af både mast og sejl, eller det at sætte / bjærge sejlene, sker det elektronisk - og de er for øvrigt fra Elvstrøm, hvor storsejlet meget passende er døbt FatFurl XL, der som den øvrige garderobe er fra med loftets Epex membran.

Vi glæder os helt vildt til at opleve denne båd på Boot Düsseldorf.

Kommer du ikke lige selv forbi, så får du lige lidt fotos i galleriet herunder, af den største Rassy ever - eller se mere på værftet website om båden her.
Seneste nyheder

Branchenyt

Melges - nu også som RIB

Kapsejlads

Tilbage i 'verdens vildeste' kapsejlads 

SailGP

Sehested is back: Eminent førstedag i Australien

Udvalgte artikler *