fbpx

Vagtskifte: Lars Buchwald overdrager rorpinden

Inkluder i Newsletter: Ja

Tilbage i efteråret, lige præcis pr. 1. oktober blev der gennemført generationsskifte hos Faurby / Nordship og Nordic Cruiser - rent virksomhedmæssigt under navnet True Boat Builders Aps - et generationsskiftet som også omfatter virksomheden Nordship & Faurby Brokers ApS, der handler med brugte både.

Virksomhedens mangeårige direktør og stifter af Buchwald Yachtværft ApS, Lars Buchwald overdragede dermed det fulde ejerskab til Thomas Dan Hougaard, der har været direktør og medejer af virksomheden i en årrække. Lars vil i en periode fremover være tilknyttet virksomheden som konsulent.

'Jeg takker alle mine kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere, der har vist mig stor tillid gennem 45 år. Også en tak til mine underleverandør samt bådebyggerkolleger for muligheden at kunne trække på jeres viden, hvilket har gjort det muligt for mig at lykkes som selvstændig bådebygger. Nu vil min hustru Jette og jeg satse på at få mere tid til at sejle i vores Nordship. Vi håber at mødes med jer på vandet og ønsker alle god vind fremover, udtaler Lars Buchwald i en pressemeddelelse.

Thomas Dan Hougaard følger op og 'takker Lars for den viden og erfaring han har delt med mig de seneste ni år, og er glad for at vi fortsat kan trække på hans kompetencer de kommende år. Tak for det gode samarbejde. Jeg er stolt af vores nye Nordship 420 DS, Nordship 500 DS og Nordship 570 DS. Med hjælp fra vores dygtige medarbejdere og kompetente samarbejdspartnere, glæder jeg mig til, at føre værftet videre' slutter Thomas Dan Hougaard.
Seneste nyheder

Branchenyt

Melges - nu også som RIB

Kapsejlads

Tilbage i 'verdens vildeste' kapsejlads 

SailGP

Sehested is back: Eminent førstedag i Australien

Udvalgte artikler *