fbpx

Ikke kun åbent - men også fuldt hus hos X-Yachts

Inkluder i Newsletter: Nej

Sidder du sådan en regnfuld søndag, og ikke rigtig ved hvad du skal lave, så holder X-Yachts denne weekend åbent hus, og søndag fra klokken 10 – 16, så du kan nå det endnu. Vi skal da lige love for der lørdag var gang i ’biksen’ i Haderslev.

Det summede af sejlerstemning, der blev håndsejlet og sludret – både på dansk, men bestemt også på udenlandsk. Mange gæster fra især Tyskland havde fundet ved til Haderslev, hvor også Hollændere, Polakker, sejlere fra Skandinavien, ja sågar enkelte fra USA var fløjet ind denne weekend – de fleste helt klart for at opleve værftets nye Xc47 som havde præmiere for få uger siden, da båden deltog i den prestigefyldte konkurrence om at blive kåret til European Yacht of the Year.

Bådmagasinet havde fornøjelse af en grundig gennemgang af Xc47, og vi kan sagtens røbe, at der er nytænkning og mange detaljer i den nye båd, som oser af Crusing på første klasse. Du kan naturligvis læse en grundig test af båden, i et af de kommende udgaver af vores trykte udgave af Bådmagasinet.

Ægte udstillings stemning
Udover de fem både: X4.0 – Mk II X4.3eren, en X5.6er, Xp44 og så Xc47 - ja så var der en del af værftets samarbejdspartner med deres egen stand, så man fornemmede faktisk den ægte stemning af en bådudstilling i miniformat, men hvor de besøgende fik en grundig gennemgang, og svar på deres spørgsmål.

Kommer der ligeså mange – eller endda måske flere besøg i dag søndag, så kan X-Yachts helt sikkert ikke få armene ned. Med allerede 8 solgte Xc47, og med optræk til et par stykker mere denne weekend, så er Xc47 jo en stor succes, før den første båd er leveret.

Når du ikke lige forbi X-Yachts i dag, så vil du kunne opleve Xc47 på Boot Düsseldorf til januar. 


Galleri

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *