fbpx

Princess Yachts Denmark udnævner ny direktør

Inkluder i Newsletter: Nej

Princess Yachts Denmark ApS, der er en del af Princess Yachts West Sweden / Norge / Danmark-gruppen, er stolte over at meddele udnævnelsen af Mads Roepstorff som ny administrerende direktør.

Mads Roepstorff, 47 år, vil stå i spidsen for udviklingen og salg hos Princess Yachts Denmark ApS, der har egen marina i Greve. Med en imponerende baggrund i en lignende stilling inden for ejendomsbranchen, men med et solidt bådhjerte, er Mads godt positioneret til at føre virksomheden til nye højder. Mads startede sin karriere i 1996 hos Bayliner Denmark (Engstrøm marine, red.) og lærte alt om import og salg af nye både. Senere var det ejendomsbranchen, der kaldte som administrerende direktør for danbolig erhverv og projekt, og senest STAD Erhverv og projekt, lyder det i dagens pressemeddelelse.

"Vi er overbeviste om, at Mads vil være en aktiv for vores team og bidrage med sin omfattende erfaring og ekspertise for at styrke vores position på det danske marked,"  udtaler Benny & Jessica Martinsson, ejere af Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark i samme meddelelse.

Kontorchef Shayda Mehran og serviceteamet er på plads og sidste ansættelser i salgsafdelingen pågår de næste uger, så vi er fuldtallige inden næste store udstilling i Düsseldorf til januar.

Mads Roepstorff kommenterede sin nye rolle med entusiasme: "Jeg er meget glad for, at få muligheden for at føre Princess Yachts Denmark ApS ind i næste fase af dens vækst. Jeg ser frem til at arbejde med det talentfulde team og bygge videre på virksomhedens succeser."

Fokus er at forblive det mest attraktive servicehus inden for bådbranchen, med eget serviceteam til enhver opgave. Gruppen er stolte over at have et af de største reservedelslagere for Princess verden over. Passion, knowhow & service er nøgleordet og skal være det de næste mange år hos Princess Yachts Danmark.

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *