fbpx

X-Power nu med Garmin elektronik

Inkluder i Newsletter: Ja

Garmin er blevet den førende leverandør af elektronik til fritidsbåde og har indgået aftaler med den ene bådproducent efter den anden. Nu har danske X-Yachts valgt Garmin til deres motorbådsserie X-Power.

Garmin har gennem de senere år skabt en brand-familie til fritidsbåde, som blandt andet inkluderer Fusion® stereo, Navionics® kartografi og EmpirBus™ digital switching. Mange bådproducenter har taget løsningerne til sig, og det nyeste skud på stammen er danske X-Yachts.

Partnerskabet dækker X-Power-bådene, så nogle af verdens mest eksklusive motorbåde blandt andet bliver udstyret med Garmins digitale switching-system EmpirBus. X-Power 33C, som bliver udstyret med Garmin og EmpirBus, er den første model i serien, men i følge den netop udsendte pressemeddelelse, er der flere modeller på vej.

“Vi er enormt stolte af, at X-Yachts har valgt os som elektronikleverandør på deres powerboats. Deres både sætter standarden i den mest kompromisløse del af motorbådsmarkedet, og vi ser det som en klar anerkendelse af de løsninger, Garmin i dag kan tilbyde bådproducenterne”, udtaler Jens Marmefelt, Garmins nordiske OEM-forretningsudvikler for marine.

Det har været vigtigt at beholde den eksklusive følelse i båden. Derfor har Garmin sammensat en skræddersyet løsning til X-Yachts.

”Hos X-Yachts er vi trygge i partnerskabet med Garmin. Garmin leverer et produkt, der matcher kvaliteten på vores X-Power motorbåde. Med tilføjelsen af Garmin til udstyrslisten står vi med et endnu stærkere produkt, som vi glæder os til at tilbyde kunderne i fremtiden,” siger Steffan H. Schou, Head of X-Power.

Maritim markedsleder
Garmin har i mange år leveret komplette løsninger til fritidsbåde i alle klasser med fokus på brugeroplevelsen og global support. Denne tilgang har resulteret i, at Garmin netop for ottende år i træk har vundet titlen som Manufacturer of the Year hos ved afstemning blandt de amerikanske marineforhandlere (NMEA red.).

”Brugervenlighed har altid været det vigtigste for os, og vi har erfaring fra alle vores andre produktsegmenter, som vi har kunnet trække på. Samtidig ved vi, at vores brugere på vandet finder tryghed i, at der er service og support overalt i verden”, slutter Jens Marmefelt.

Fakta om Garmin og X-Yachts:

• Garmin bliver leverandør af digitalt switching-system EmpirBus til de eksklusive X-Power motorbåde fra det danske værft X-Yachts

• Garmin og Empirbus bliver implementeret på X-Power 33C, der er den første båd med udenbords motorer

• X-Yachts har produceret sejlbåde siden 1979, og X-Power lancerede første motorbåd januar 2021

• X-bådene sælges til kunder i hele verden

• Garmin har otte år i træk vundet prisen som Manufacturer of the Year hos National Marine Electronics Association

Sejlsportsliga

WOW: Kæmpe boost for kvinder i sejlsport – og med Danmark som...

SailGP

Kan Sehested & Co. rejse sig?

Kapsejlads

X-Yachts samler endnu en gang alle 'stjernerne' i Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: Flot flot start på årets finalestævne - se stort...

Kapsejlads

Hveen Rundt 'by night': Klassiker i fantastisk efterårsvejr -...

Kort nyt

Ny udstilling: Små skibe - store fortællinger

Kapsejlads

Star VM: Ramt af to dages vindstille..!

Kapsejlads

WWMRT: Se finalerne fra 'roof-top' terrasse

Tursejlads

Skærgården: Forbud mod ankring i naturhavne kan være på vej -...

Udvalgte artikler *