fbpx

Boot 2023: Dragonfly klar med verdenspremiere - udvider med forhandler i Canada

På værftet i Skærbæk forbereder man nu at sende en Dragonfly 40C Performance til verdenspremiere på Boot Düsseldorf 2023, som finder sted fra 21. - 29. januar 2023.

Dragonfly 40C Performance vil blive udstillet sammen med en Dragonfly 28 Performance i en 250-jubilæumsudgave med et særligt farveskema, som fejring af skrog nummer 250 for denne model. Dragonfly vil du kunne finde i Hal 16 på stand nr. 16D39 på den tyske messe.

Hvis Düsseldorf er for langt væk, kan du opleve Dragonfly 40C Performance på Boat Show Denmark fra 24. – 26. februar og fra 2. – 5. marts 2023 i Messe C, Fredericia.

Jens Quorning, beretter i sit nytårsbrev, at værftet har en næsten fuld ordrebog frem til foråret 2024. 

- Forretningen vokser, og med den er der opstået nye samarbejder. I september udvidede vi vores forretning til det amerikanske marked ved at ansætte Nicholas Andrew Steenberg som vores amerikanske salgs- og servicechef. Nicholas yder service og support til eksisterende Dragonfly-ejere, og han er også den man skal kontakte, hvis du er interesseret i at købe en Dragonfly Trimaran i USA, skriver Jens Quorning.

Senest har det danske værft også startet et samarbejde med sin første canadiske forhandler, Martin Robitaille fra Quebec. 

- Vi glæder os til at se flere Dragonfly Trimaraner i det land, hvor min far oprindeligt oplevede en Trimaran sejle, tilbage i begyndelsen af ​​1960'erne, slutter Jens Quorning.

I Bådmagasinet februar 2016 kunne du læse den fantastiske Dragonfly-historie, og om hvordan det hele startede i Canada - skrevet af Henrik Hansen.

I anledningen af året rinder ud, får du e-magasinet serveret her - kun på Bådmagasinet, som benytter lejligheden til at ønske alle et godt nytår.

Klik på billedet og læs løs, god fornøjelse. 

bq magasinet

 


GalleriSeneste nyheder

Havne

Alternativ til klapning: Ny teknik testes i Marina City

Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Bådudstillinger

Boat Show - nu også mulighed for sejlerdating

Kort nyt

Alene på havet: Sidse Birk Johannsen fortæller om sin...

Bådudstillinger

Boot: Reese Marin i fornemt selskab

Kort nyt

Ny distancesejlads ser dagens lys - Copenhagen One Star

Udvalgte artikler *