fbpx

Najad Yachts vender hjem til Orust

Inkluder i Newsletter: Ja

Svenske Najad Yachts flytter nu produktionen tilbage til Henån på øen Orust. Det sker efter, at Najad Yacht fortsætter sine opkøb i branchen, hvor man senest har erhvervet Orust Yacht Service, som er er blandt en af ​​Nordeuropas største og mest respekterede service-, reparations- og vedligeholdelsesværfter for sejlbåde. 

– Da ejeren af Najad købte Arcona Yachts for cirka fire år siden, blev al Najad-produktion flyttet til Arconas produktionsfaciliteter i Uddevalla. Efter købet af Orust Yacht Service har vi nu erhvervet Najads originale lokaler bygget til ny bådproduktion og flytter tilbage til Henån, forklarer Najad CEO, Fredrik Malmqvist til Bådmagasinet.

Det er allerede planlagt, at den nye opgraderede Najad 450CC Next Generation, der lanceres i 2023, bliver den første model, der bygges i Henån. 

– Det føles fantastisk, at Najad flytter hjem til Henån. Vi har nu sikret produktion, kompetencer, kvalitet og fremtidig skalering for Najad. Jeg tror, at nuværende og potentielle ejere af eksklusive sejlbåde i stigende grad vil efterspørge fordele, der følger med ejerskabet. Med købet af Orust Yacht Service vil vi være i stand til at levere en service- og vedligeholdelsesordning, som få andre kan tilbyde, og som vil forbedre oplevelsen af ​​at eje en Najad, siger Fredrik Malmqvist.

Orust Yacht Service vil fortsat blive ledet som en separat enhed, der tilbyder sin kvalitetsservice til en bred vifte af kunder, uanset mærke. Den udnævnte administrerende direktør for Orust Yacht Service er Andreas Samuelsson, tidligere medejer og produktionsdirektør i virksomheden. Han vil få støtte i en overgangsperiode af den tidligere administrerende direktør og bådebygger, Claes Samuelsson, til at sikre væksten fremover for begge virksomheder.

Tidligere i år blev det meddelt, at Najad og Arcona ville blive drevet som to separate enheder med et 100 procent fokus på hvert brand for bedst muligt at accelerere deres vækst. 

– Investeringen i service og produktion for Najad Yachts repræsenterer endnu et skridt i den rigtige retning for Najads nye og eksisterende kunder, slutter Fredrik Malmqvist.

Siden 1971 har Nadja leveret over 2000 både. I Danmark sælges mærket blandt andre af Ove Skovgaard-Mortensen i Hundige. 

 

Havne

Granithavnene på Bornholm skal reddes

Havne

Havnefoged må fjerne reklamer fra både på land

Kort nyt

Bye bye mobile - og goddag til hængekøjen!

Kort nyt

Selskabet bag Boatflex ApS erklæret konkurs

Kapsejlads

Charles den Første – Havenes Konge

Udvalgte artikler *