fbpx

Ny ejer og ny direktør hos Dansk Marine Center

Inkluder i Newsletter: Ja

Dansk Marine Center i Risskov - der blandt andet forhandler Bavaria herhjemme, har pr. 1. oktober 2022 fået ny ejer. Der er samtidig ansat ny direktør til videreførelse og yderligere udvikling af virksomheden.

Virksomheden er overtaget af Ejendoms- og udlejningsvirksomheden Bådebyggervej 7 A/S, Aalborg, samme ejer som Mathis Værft i Aalborg og sammen vil de således blive en af Danmarks førende og stærke maritime virksomheder indenfor Yacht-området, oplyses i en pressemeddelelse.

 "Tiden var kommet til et generationsskifte, og jeg er utrolig glad for at have fundet den helt rigtige nye ejer til selskabet, og hvor der opnås mange synergier med Mathis Værft som søsterselskab”, siger den tidligere ejer og direktør, Jens Meyer og fortsætter: ” – dette generationsskifte styrker DMC i forhold til service overfor vores mange kunder, idet virksomheden fremover får nye og større muligheder for også at kunne tilbyde kunderne større værftsopgaver løst under ”samme tag”.

Kunderne vil fremover således ikke umiddelbart føle de store ændringer – bortset fra at kapacitet, serviceudbud og muligheder udbygges. DMC er således fortsat dansk eneimportør af de populære tyske Bavaria motorbåde, sejlbåde og katamaraner, ligesom der også tilbydes kommissionssalg af brugte både, som gennem de senere år har ekspanderet. Desuden fortsætter DMC’s store serviceafdeling uændret – altså med servicering af alle bådtyper, Volvo Penta og Mercury motorer m.v. samt med tilbud om servicepakker, optagning/søsætning, klargøring, vinterkonservering og –opbevaring m.v.

Den nyudpegede direktør, Christian Due Hammershøy, kommer til at stå i spidsen for selskabet. Christian Due Hammershøy kommer fra en lang karriere i den maritime branche – tidligere som salgschef gennem 12 år hos Elvstrøm Sails, 5 år hos X-Yachts samt andre maritime opgaver hos bl.a. Horsens Værft.

”Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaverne og serviceringen af kunderne i DMC, hvor jeg er overbevist om, at samarbejdet med Mathis Værft bliver en fordel for kunderne”, slutter direktør Christian Due Hammershøy.

Havne

Granithavnene på Bornholm skal reddes

Havne

Havnefoged må fjerne reklamer fra både på land

Kort nyt

Bye bye mobile - og goddag til hængekøjen!

Kort nyt

Selskabet bag Boatflex ApS erklæret konkurs

Kapsejlads

Charles den Første – Havenes Konge

Udvalgte artikler *